Wat doen we?

Cherchye Aspect streeft er naar om een antwoord te bieden op al U vragen betreft gevelisolatie, gevelrenovatie, sierpleisterwerken en alle randafwerking die hiermee gepaard gaat.
Jaarlijks voeren wij een een 300 tal projecten uit voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Nieuwbouw

De door ons geplaatste gevelisolatiesystemen hebben hun effectiviteit doorheen de jaren in nieuwbouwprojecten ruim bewezen. Ze staan voor kostenefficiënt isoleren en kunnen worden toegepast op om het even welke ondergrond (dragend metselwerk, metaalconstructie, houtskeletbouw,…etc.).  Daarnaast garanderen ze een grote architecturale vrijheid, waarbij in alle kleuren, vormen en structuren kan worden afgewerkt.

Renovatie

Door onze ruime ervaring in het na-isoleren van gezinswoningen zijn wij tevens Uw geschikte partner voor de totaalrenovatie van Uw gevel. Wij hebben de kennis in huis om U met raad en daad bij te staan bij het correct na-isoleren van de bestaande gevel en kunnen tevens de hiermee gepaarde randafwerkingen aanbieden en met respect voor het bestaande karakter van Uw woning volgens de regels der kunst uitvoeren. Contacteer ons vrijblijvend voor advies en bespaar tot 30% op uw energiefactuur.

Creatief

Omdat voor Cherchye Aspect het bepleisteren of renoveren van een gevel meer is dan het verwerken van de producten alleen, komen wij graag tegemoet aan de specifieke wensen om Uw project het unieke karakter te geven waarnaar U op zoek bent. Hoewel de techniek van het pleisteren reeds eeuwen bestaat, zoeken wij elke dag opnieuw naar nieuwe mogelijkheden door een combinatie van  het gebruik van hedendaagse materialen, vakmanschap en passie voor het product … Daag ons uit!

Historisch

Naast de ontwikkeling van onze innovatieve isolatie-en pleistersystemen, zijn wij steeds vertrouwd gebleven met het klassieke ambacht van het sierpleisterwerk op basis van minerale pleisters en afgewerkt met in het werk gevormde sierlijsten en sculpturen.  Daarom hebben we reeds menige referentie in de wereld van de historische renovaties en het restaureren van geklasseerde  monumenten, steeds met respect voor de geschiedenis.